برگزاری همایش آموزشی مسئولین، رابطین فرهنگی و ائمه جماعات شرکت‌های آب منطقه‌ ای کشور در مشهد مقدس

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در همایش آموزشی مسئولین، رابطین فرهنگی و ائمه جماعات شرکت‌های آب منطقه‌ ای کشور که در هشتم اسفند ماه سال جاری در مشهد برگزار گردید با اشاره به افزایش نزولات جوی در سال جاری و فرمایشات مقام معظم رهبری در سال گذشته

 

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در همایش آموزشی مسئولین، رابطین فرهنگی و ائمه جماعات شرکت‌های آب منطقه‌ ای کشور که در هشتم اسفند ماه سال جاری در مشهد برگزار گردید با اشاره به افزایش نزولات جوی در سال جاری و فرمایشات مقام معظم رهبری در سال گذشته که به نام سال جهادی اقتصادی از سوی ایشان نام گذاری شده بود اظهار کرد : با توجه به این امر سعی بر این بود تا در هر ماه حداقل دو سد به بهره‌برداری برسد و در حال حاضر به این هدف خود رسیدیم، همچنین فعالیت‌هایی که در غالب طرح های مهر ماندگار کلید خورد باعث افزایش حجم مخزن سدها شد. در خصوص شبکه های آبیاری و زهکشی نیز افزایش چشمگیری صورت گرفته است که تمام این اقدامات در اثر تلاش نیروی انسانی می باشد بنابراین اگر به مسائل فرهنگی نیروی انسانی توجه نشود هیچ کدام از این اقدامات محقق نخواهد شد با توجه به اهمیت مباحث فرهنگی در شرکت ها در مصوبات مجمع فصلی به نام کار فرهنگی قرار گرفته است و در ارزیابی سال 92 یکی از مباحث مهم بحث فرهنگی خواهدبود. مهندس محمد حاج‌رسولیها افزود: اگر منابع انسانی تخریب شود به راحتی اصلاح نخواهد شد بنابراین ائمه جماعات باید با حضور در کنار کارکنان و با تذکرات و نصایح از این امر جلوگیری کرده و باعث افزایش راندمان کاری کارکنان شوند.

بنا به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی حجت الاسلام و المسلمین یزدان‌پرست در این مراسم با اشاره به نقش مهم ائمه جماعات در جامعه گفت: لطف الهی شامل حال شما شده است که در این عرصه مقدس توانستید قدم بگذارید بنابراین وظیفه سنگینی بر عهده شما می باشد علی‌الخصوص با توجه به این موضوع که آب مایه حیات می باشد با اشاره به آیات قرآن کریم گفت: یکی از نکاتی که باید به عنوان آسیب به آن توجه کرد بحث اعتقادی است زیرا در جامعه در این بخش ضعف وجود دارد بنابراین باید زمینه‌ای فراهم شود و تلاش شود تا مردم به سمت خدا بیایند و اگر این امر صورت بگیرد برکات الهی از آسمان به سوی بندگان نازل می شود از جمله این برکات الهی فزونی درختان و نهرهای جاری، فزونی اموال و فرزندان می باشد بنابراین نتیجه تقوا نزول برکات الهی بر جامعه و انسان ها می باشد در نتیجه می‌توان گفت:نقش روحانیون در جامعه برجسته می‌باشد. مسئول امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو افزود:با کمی دقت متوجه خواهیم شد تمام زوایای زندگی ما با آب گره خورده است بنابریان باید به این موضوع علی‌الخصوص در خراسان رضوی که زائرین زیادی دارد توجه کرد پس باید بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم تا مردم از اسراف دوری کنند زیرا منابع آب محدود است و نباید آب را هدر داد در غیر اینصورت در آینده با بحران های زیادی روبه رو خواهیم شد.
در ادامه این همایش حجت الاسلام و المسلمین حسینی نیز با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص جنگ نرم گفت: آنچه در مهندسی جنگ نرم ترسیم شده وجود گروه های هدف می باشد که اولین گروه هدف اساتید دانشگاه و دومین گروه علما و روحانیون می‌باشند، سپس دانشجویان، دانش آموزان و کارمندان و دشمن سعی می کند از خود ما بر علیه ما استفاده کند.
مسئول امور فرهنگی و دینی شرکت مدیریت منابع آب ایران ابزارهای جنگ نرم را فناوری های نو، هنرهای تجسمی و اسباب بازی‌ها نامید و عرصه این جنگ را منازل افراد جامعه، مراکز مذهبی، حسینیه ها، مراکز تفریحی و دانشگاهها عنوان کرد.
وی افزود: بنابراین همه با هم همکاری کنیم و اقدامات مفیدی را برای مبارزه با این موضوع انجام دهیم و به جنگ با آنچه که دشمنان برای رسیدن به آن تلاش می کنند برویم با توجه به اهمیت این موضوع نباید کار فرهنگی را ساده بدانیم در حالیکه اینکار تخصصی است و نیازمند افراد متخصص می‌باشد تا بتوان در این راه به موفقیت رسید.
در ابتدای این همایش مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی نیز با اشاره به این موضوع که در آیات و روایات زیادی به آب اشاره شده است گفت: روحانیون باید در جهت قداست بخشیدن به این مایه حیات‌بخش مدیران اجرایی را در استان ها و کشورها یاری کنند و توجه ویژه‌ای از سوی مسئولین به شما اندیشمندان دینی معطوف شده است مهندس محمدحسین جعفری با اشاره به اهمیت نقش علما و روحانیون در جامعه افزود این امر باعث شد تا در اطلاع رسانی در همایش های طلایه داران هدایت، که با حضور 2500 روحانی در سراسر استان خراسان رضوی در دهه اول محرم با هدف اشاعه فرهنگ عاشورایی برگزار گردید روحانیون با توجه به اینکه عمده مصرف آب به بخش کشاورزی اختصاص دارد این مطلب را به مردم اطلاع رسانی نموده، همچنین در مورد خطرات سیل و جلوگیری از تصرفات حریم و بستر رودخانه ها و برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی و پیامدهای منفی ناشی از آن ها به مردم اطلاع‌رسانی کنند.  
وی همچنین در سخنان خود در رابطه با وضعیت منابع آب استان سخنانی ایراد نمود و گفت: در جهت مهار آب های سطحی و نیز تأمین آب شرب مشهد اقدامات زیادی صورت گرفته است تمام این اقدامات به همت و تلاش همه مدیران و کارشناسان صنعت آب کشور صورت گرفته است بنابراین در جهت تولید آب به توان حداکثری خود رسیده ایم پس باید به دنبال مدیریت مصرف آب بود که بوسیله اقدامات فرهنگی مانند طرح فرهنگی دانش آموزی نجات آب کشاورزی و نیز اقدامات مفید و سازنده علماء و روحانیون و مسئولین فرهنگی شرکت های صنعت آب کشور می توان به این هدف خود رسید.
لازم به ذکر است همایش آموزشی تا روز پنج شنبه 10 اسفند ماه سال جاری به صورت  کارگاه‌های آموزشی ادامه خواهد داشت .

 

کد خبر: 448
  تاریخ خبر : 1391/12/09
 798
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 71
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 8,798
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,674,894
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435