بازدید مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از دو طرح مهر ماندگار شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی

مشاور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در جلسه‌ای که در روز چهارشنبه هشتم شهریورماه سال جاری با حضور مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی به منظور بررسی مسائل و مشکلات پیش‌روی طرح ها و پروژه ها برگزار گردید گفت:

 

مشاور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در جلسه‌ای که در روز چهارشنبه هشتم شهریور ماه سال جاری با حضور مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی به منظور بررسی مسائل و مشکلات پیش‌روی طرح ها و پروژه ها برگزار گردید گفت: هدف از این سفر و برگزاری جلسات تجدید دیدار با همکاران و عرض خسته نباشید به آنان به خاطر تلاش‌هایی که در طول سال انجام داده اند و سپس بررسی مواردی همچون طرح‌های مهر ماندگار و طرح توسعه بخش کشاورزی می‌باشد.  
مهندس حاج رسولیها اظهارکرد: در استان خراسان رضوی  5 سد درونگر، چهچهه، سررود، بار، ارداک و نیز شبکه‌های آبیاری و زهکشی سدهای دوستی و ابیورد از جمله طرح‌های مهر ماندگار این شرکت می باشد.
بنا به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی مهندس محمدحسین جعفری، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، نیز با ارائه گزارشی به سیمای آب استان اشاره کرد و چالشهای اصلی منابع آب استان را اینطور عنوان کرد:پراکندگی نامناسب جمعیت در استان با توجه به پتانسیل منابع آبی، بهره برداری مازاد بر پتانسیل از منابع آب زیرزمینی،افزایش نیاز آبی بخش‌های صنعت و خدمات، ناپایداری منابع آب شرب شهرها، دخل و تصرف غیر مجاز در بستر رودخانه ها، نگرانی از تغییر اقلیم و تشدید بحران،عدم توجه به آب به عنوان کالای اقتصادی، عدم مشارکت عمومی در حفاظت منابع آب با توجه به عدم درک عمومی از پایداری منابع آب، بهره وری پایین آب در بخش کشاورزی، عدم سازگاری توسعه استان با پتانسیل منابع آبی و شرایط اقلیمی، عدم امکان مشارکت ذی نفعان در تصمیم سازی از جمله این موارد می باشند.
محمدحسین جعفری در ادامه افزود:مهم ترین مشکل شرکت در اجرای طرح های عمرانی و به ویژه در عمل به تعهدات مربوط به اتمام طرح های مهر ماندگار کمبود شدید اعتبار و نبود نقدینگی است.
 همچنین در خصوص مشکل تأمین آب شرب و بهداشت شهرهای استان خاطر نشان کرد:بر مبنای داده ها و اطلاعات شرکت آب و فاضلاب استان در حال حاضر تنها شهر تربت حیدریه با کمبود آب مواجه است. با توجه به روند رشد جمعیت شهرهای استان تا سال 1395 شهرهای مشهد، سبزوار، نیشابور، فریمان،گناباد،باخزر، گلبهار، طرقبه و شاندیز با کمبود آب شرب و بهداشت مواجه خواهند بود.
مهندس جعفری در ادامه درخصوص راهکارهای تامین منابع آبی در راستای طرح توسعه کشاورزی گفت:در رابطه با منابع آب سطحی می توان به تخصيص آب از پروژه هاي آبي در حال اجرا، تخصيص پساب خروجي تصفيه خانه ها ي شهرهاي استان،منابع آب مازاد سطحي،پتانسيل آب شور و لب شور،ايجاد پتانسیل از طریق تعدیل احجام حق آبه سدها و درخصوص منابع آب زیرزمینی می توان به تخصيص از طريق سقف تخصيص صنعت و خدمات برنامه پنجم توسعه و  تخصيص از طريق ایجاد پتانسیل باكاهش پروانه چاه هاي مجاز كشاورزي اشاره کرد.
لازم به ذکر است پس از این جلسه مشاور وزیر نیرو و مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از پروژه سد بار نیشابور و نیز از پروژه مخزن یک میلیون متر مکعبی انتقال آب از سد دوستی و آبرسانی از سد ارداک به مشهد بازدید نمودند.  
مهندس محمد حاج رسولیها در این بازدید از مراحل ساخت و روند اجرایی سد بار نیشابور، ابراز رضایت و بر تسریع برای تکمیل و آغاز آبگیری این طرح تاکید کرد .
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی  نیز در حاشیه این بازدید گفت: این سد توسط وزارت نیرو با همکاری بانک توسعه اسلامی با هدف تأمین آب شرب و صنعت شهر نیشابور، مهار سیلاب و جلوگیری از خسارات ناشی از آن و نیز تأمین و تنظیم حقابه به میزان 23 میلیون مترمکعب و افزایش درآمد کشاورزان منطقه با پیشرفت فیزیکی 96 درصد درحال ساخت است. (11/6/91)

 

کد خبر: 378
  تاریخ خبر : 1391/06/11
 789
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 81
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 8,367
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,674,463
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435