اقدام پیشگیری از بروز خسارت های بارش‌های پاییزی در درگز؛

بازدید مسیل‌ها و رفع انسداد سازه‌های تقاطعی

در آستانه فصل پاییز و با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع «ال‌نینو» و احتمال بارش‌های سیل‌آسا، و با توجه به مصوبه کمیته مدیریت بحران شهرستان درگز، بازدید مشترک مدیر و کارشناس آب سطحی امور منابع آب، بخشدار و رئیس اداره راه و حمل و نقل جاده ای از نقاط حساس و حادثه‌خیز در بخش نوخندان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مسعود جهانی، مدیر منابع آب شهرستان درگز، در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت آمادگی حداکثری برای مقابله با خطرات احتمالی سیلاب‌های پاییزی گفت: با توجه به هشدارهای هواشناسی و احتمال تغییرات اقلیمی شدید در فصل پیش رو، پایش مستمر سازه‌های تقاطعی و بستر رودخانه‌ها در دستور کار  قرار گرفته است.

وی افزود: هدف از این بازدید، بررسی دقیق نقاط بحرانی و سازه های تقاطعی ناایمن بود که در صورت بروز بارش‌های رگباری و سیل‌آسا، می‌تواند موجب سرریز شدن روان‌آب‌ها و آسیب به زیرساخت‌ها یا اراضی پایین‌دست شود.
در این بازدید، ضمن بررسی وضعیت دهانه‌های پل‌ها و سازه‌های تقاطعی در مناطق درونگر و نوخندان، دستورالعمل‌های لازم برای رفع فوری انسدادها، لایروبی‌های نقطه‌ای و هدایت اصولی جریان‌های سیلابی به زیر پل‌ها صادر و مقرر شد اداره راه و حمل و نقل جاده ای طی هفته آتی با استقرار یک دستگاه بیل زنجیری، با همکاری دهیاران روستاها و نظارت امور آب به پاکسازی و لایروبی دهانه پل ها اقدام کند.
خبرنگار: توحید خدابخشی

کد خبر: 6783
  تاریخ خبر : 1405/07/11
 69
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 127
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 4,359
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,670,455
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435