با تخریب ۳ بند خاکی غیرمجاز انجام شد

احیای مسیل‌های منتهی به کشف‌رود

۳ بند خاکی غیرمجاز در مسیرهای منتهی به رودخانه کشف‌رود توسط اداره منابع آب شهرستان سرخس تخریب شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، گروه گشت و بازرسی اداره منابع آب شهرستان سرخس در عملیاتی ضربتی، اقدام به شناسایی و قلع‌وقمع ۳ بند خاکی غیرمجاز در محدوده مزداوند کرد. این بندها که بدون اخذ مجوزهای قانونی در مسیل‌های تغذیه‌کننده رودخانه کشف‌رود ایجاد شده بود، با هدف مدیریت بهینه منابع آبی و جلوگیری از انحراف مسیرهای طبیعی سیلاب، تخریب شد.
سعید ایزدی، رئیس اداره منابع آب شهرستان سرخس، با تأکید بر اهمیت حفاظت از حریم رودخانه‌ها، اظهار داشت: مسیل‌های منتهی به رودخانه‌های اصلی یکی از مهم‌ترین موضوعات در حوزه مدیریت منابع آبی و کنترل سیلاب است.
وی افزود: ایجاد بندهای خاکی غیرمجاز در این مسیرها، علاوه بر برهم‌زدن اکوسیستم طبیعی و حق‌آبه‌های پایین‌دست، می‌تواند در فصول بارش، خسارات جبران‌ناپذیری به مناطق مسکونی و اراضی کشاورزی وارد کند. به همین دلیل، شناسایی و آزادسازی این مسیرها از اولویت‌های اصلی این اداره است.
رئیس اداره منابع آب شهرستان سرخس در پایان از کشاورزان و اهالی منطقه خواست پیش از هرگونه اقدام عمرانی یا ایجاد سازه‌های آبی در حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها، نسبت به اخذ مجوزهای لازم از اداره منابع آب اقدام کنند.
خبرنگار: محمد آریاپور
عکاس: رضا بهلولیان

کد خبر: 6327
  تاریخ خبر : 1405/03/24
 105
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 90
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 8,842
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,674,938
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435