پاسخ مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای خراسان رضوی به یک سؤال کلیدی

چرا با وجود تلاش‌های جدی در حوزه حفاظت از منابع آب و کاهش برداشت‌های اضافه، همچنان شاهد افت آب زیرزمینی و کسری مخزن در بسیاری از آبخوان‌های استان هستیم؟

مخزن در بسیاری از آبخوان‌های استان هستیم؟

 "سید هادی رحیمی" مدیر دفتر حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌رضوی، در جمع کارشناسان امور منابع آب تربت‌جام به این پرسش مهم پاسخ داد.

وی در این ‌خصوص گفت: گرچه کنترل و پایش بهره‌برداری از چاه‌ها در بسیاری از مناطق در وضعیت قابل قبولی قرار گرفته و اضافه برداشت از چاه‌ها به حداقل رسیده است، فارغ از استمرار خشکسالی، تبخیر بخش قابل توجهی از همین بارش‌های حداقلی و پروانه‌های بیش از ظرفیت دشت‌ها، با سفره‌های آب زیرزمینی سالخورده‌ای رو به رو هستیم که توان همین مقدار بهره‌برداری را هم ندارد!

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، در ادامه این جلسه "امیرجواد دانش‌پژوه" رئیس گروه احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب، پس ارائه گزارشی از اقدامات مدافعان آب شهرستان تربت‌‌جام در حصول به اهداف سال ۱۴۰۳، ضمن قدردانی از تلاش انجام شده خواستار توجه به شاخص‌های کارت اهداف سال جدید شد.

"یوسف اختری" مدیر امور منابع آب تربت‌جام نیز تأکید کرد: اقدامات صورت گرفته در راستای نجات آب توسط همکاران این امور، اثربخش بوده بطوری‌که بنابر آخرین گزارش های دفتر مدیریت مطالعات پایه منابع آب، افت ماهانه سطح آب زیرزمینی دشت تربت‌‌جام - فریمان در بهار سال جاری از میانگین ۶۰ سانتیمتر به کمتر از ۲۰ سانتیمتر رسیده است.

خبرنگار: یاسر سلیمانی

کد خبر: 5404
  تاریخ خبر : 1404/03/18
 199
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 40
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 11,754
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,677,850
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.217.18

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435