آغاز تخریب سوله‌های غیرمجاز در حریم و بستر کشف رود

تخریب سوله‌های غیرمجازی که در حریم و بستر رودخانه کشف رود ایجاد شده بود، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مدیر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زود بازده آب منطقه‌ای خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: اقدامات موثر برای حراست از حریم و بستر رودخانه کشف رود با تخریب سوله‌های غیر مجاز، آغاز شده است.

محمد برزویی افزود: همکاران حوزه معاونت طرح و توسعه در قسمت مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده با اخذ دستور قضایی از معاونت حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، رفع تصرف اراضی حریم و بستر رودخانه کشف رود با مساحت حدود هزار متر مربع را آغاز کردند.

وی هدف این اقدام را صیانت از منابع آبی و جلوگیری از تعدی اشخاص سودجو به اراضی ملی، دولتی و منابع طبیعی و نیز حمایت از حقوق عمومی و پیشگیری از خسارات جانی و مالی در هنگام بروز سیلاب‌های احتمالی عنوان کرد و افزود: مقابله با تصرف حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها از جمله مهم‌ترین برنامه‌های مستمر شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی است که حسب وظایف ذاتی خود و در راستای اجرای تبصره ۴ ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و ماده ۹ لایحه قانون رفع تجاوز به تاسیسات آب و برق کشور، با متخلفان و متصرفانی که به حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل ها دست درازی کرده‌اند،برخورد قانونی خواهد کرد.

 خبرنگار: فائزه حسین‌زاده

کد خبر: 5001
  تاریخ خبر : 1403/10/29
 918
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 93
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 7,412
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,673,508
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435