
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، مدیر امور منابع آب مشهد گفت: اصلاح و تعدیل پروانه چاه های کشاورزی اقدامی مهم برای احیا و تعادل بخشی منابع آب زیر زمینی است.
امیر حسین حبشی زاده افزود:در همین راستا و به منظور افزایش بهره وری و حفاظت کمی و کیفی منابع آب و نیز ایجاد تعادل بین منابع و مصارف آب زیر زمینی و جبران بخشی از کسری مخزن دشت های منطقه، این امور در راستای اجرای مفاد آئین نامه مصرف بهینه آب کشاورزی و بند "ز" ماده 29 قانون توزیع عادلانه آب، از ابتدای سال جاری تاکنون و پس از بررسی و کارشناسی اقدام به اصلاح و تعدیل پروانه بیش از 150 حلقه چاه کشاورزی در محدوده تحت پوشش خود کرد.
وی گفت: این اقدامات منجر به کاهش برداشت آب از منابع آب زیر زمینی دشت های مطالعاتی محدوده این امور به میزان حدود ده میلیون متر مکعب شده است.
حبشی زاده تصریح کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی و خشکسالی های پیاپی و ایجاد فرو نشست در دشت های منطقه، اقدام در جهت اصلاح و تعدیل پروانه های چاه های کشاورزی می تواند گام موثری در خصوص مدیریت و صرفه جویی در مصرف در بخش منابع آبی زیرزمینی باشد.
خبرنگار: حسام حاجی زاده