آغاز لایروبی و ساماندهی کشف رود

رئیس اداره منابع آب شهرستان سرخس از شروع پروژه لایروبی و ساماندهی رودخانه کشف رود حد فاصل روستای پسکمر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، "مرتضی کریمی فرد" افزود: از اهداف این لایروبی، افزایش ظرفیت عبور سیلاب رودخانه کشف رود برای جلوگیری از ورود سیلاب به روستای پسکمر است.

وی افزود: با توجه به تخریب قسمتی از بستر این رودخانه بر اثر سیل ناشی از طغیان رودخانه در اردیبهشت ماه سال جاری و با توجه به نزدیک شدن به فصل زراعی سال جدید و برای جلوگیری از آسیب به زمین های زراعی این منطقه، عملیات مرمت و بازسازی با استفاده از یک دستگاه بلدوزر در حال انجام است.

گفتنی است، تعیین حریم بستر رودخانه ها و اجرای طرح های ساماندهی از قبیل لایروبی و دیواره سازی، حفظ حریم رودخانه ها و نظارت مستمر در مناطق اضطراری از مهمترین برنامه های بخش مهندسی رودخانه های شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی است که با جدیت دنبال می شود.

کشف رود با گذشتن از شهرستانهای قوچان و چناران و دشت مشهد و همچنین افزوده‌شدن شاخه‌هایی از دو سو به آن در جنوب مزداوند وارد درۀ تنگی می‌شود و پس از خروج از آن، در ناحیۀ مرزی پل خاتون (شهرستان سرخس ) در مرز ترکمنستان به مثابه شاخۀ بزرگ هریرود به آن می‌پیوندد و هریرود از آن‌جا با نام تجن در ترکمنستان ادامۀ مسیر می‌دهد.

خبرنگار: محمد آریاپور

کد خبر: 4555
  تاریخ خبر : 1403/05/31
 363
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 70
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 8,420
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,674,516
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435